Laura Pausini издава компилация с най-добрите си парчета

Двадесет години след дебюта си, Laura Pausini ще зарадва феновете си с издаването на компилацията 20 – The Greatest Hits на 12 ноември, събираща на едно място най-добрите хитове на световноизвестната италианска поп звезда.
 
Освен най-любимите и успешни песни в кариерата на Laura, албумът ще съдържа и чисто новото й парче "Limpido" (написано от Laura Pausini и Virginio Simonelli) – един дует със специалното участие на  гост изпълнителката Kylie Minogue. Песента веднага успя да се изкачи до #1 в Itunes Италия.
 
Певицата вече разкри и обложката на 20 – The Greatest Hits. Изключително елегантната, решена в бяло и черно, ретро визия на Laura е дело на краля на италианската мода Giorgio Armani. След години на щастливи дългогодишни стилистични сътрудничества между двамата, не е никаква изненада, че за отбелязването на този специален повод певицата се спира отново на италианския дизайнер. На обложката на албума Pausini е облечена в елегантен бял костюм, черна шапка и класическа малка вратовръзка. Една визия колкото класическа и стилна, толкова и с осезаем ретро полъх, която обаче работи изключително добре за повода.
 
 
Компилацията 20 – The Greatest Hits на Laura Pausini  ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Чуй новата песен на Laura Pausini

30.10.2020

Laura Pausini издава коледeн албум

17.11.2016

Чуй “Limpido” на Pausini и Minogue

23.09.2013