Michael Bublé и Bryan Adams на една сцена във видеото към “After All”

Суперзвездата Michael Bublé разкри видеото към новия си сингъл “After All”. Песента е написана и изпълнена съвместно с неговия приятел, певецът Bryan Adams, а музикалният клип към парчето е заснето на живо в O2 Arena, Лондон. “After All” е една от четирите оригинални композиции, включени в актуалния албум To Be Loved на изпълнителя.
 
Искахме да ви покажем официалния клип към песента, но за жалост самият изпълнител го е направил недостъпен за нашата страна. Това обаче не е страшно, защото, както казахме, клипът всъщност е запис от лайв изпълнението на двамата. А това поне е достъпно онлайн (ако изкате да пропуснете прочувственото му обяснение в любов към музиканта, прескочете на 0:47 сек. от клипа). Така че ето и видеото към парчето, макар и заснето не от "официалния" ъгъл:
 
 
Bublé издаде шестия си студиен запис през април тази година, като той успя да оглави класациите за албуми на Обединеното Кралство и  САЩ. Продуциран от Bob Rock и записан във Ванкувър и Лос Анджелис, To Be Loved включва микс от любими песни, сред които “To Love Somebody” на Bee Gees, “Nevertheless (I’m In Love With You)” на Dean Martin, големия хит на Jackson 5 от 70-те години “Who’s Loving You”, “To Be Loved” на Jackie Wilson и класиката на Elvis Presley “Have I Told You Lately”, както и четири оригинални парчета, в написването на които участва и самият Bublé. Reese Witherspoon пък прави специално участие в албума, изпявайки заедно с Michael дуета на Frank и Nancy Sinatra “Something Stupid”.
 
Албумът To Be Loved на Michael Bublé е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Майкъл Бубле с кавър на Оливия Родриго

19.07.2022

Виж Майкъл Бубле и видеото на "Higher"

28.03.2022

Майкъл Бубле съобщи прекрасна новина

23.02.2022

Майкъл Бубле с нов албум

07.02.2022

"Кick Ass" рок от Брайън Адамс

20.12.2021