Принц William пя с Bon Jovi и Taylor Swift (галерия и видео)

Херцогът на Кеймбридж принц William изненада гостите на благотворително събитие в двореца Кенсингтън, като пя заедно с американските певци Jon Bon Jovi и Taylor Swift, съобщава бгнес.
 
Той се присъедини към звездите за хита на Bon Jovi от 80-те години на миналия век Livin` on a Prayer на гала на благотворителната организация Сентърпойнт, която помага на бездомни хора. Облечен в костюм, принц William се качи на сцената в края на гала вечерта.
 
 
Преди това той се срещна с млади хора, които Сентърпойнт е подкрепила, осигурявайки им жилища и други възможности за по-добър живот. Вечерята започна със среща на принц William с Bon Jovi и Swift в Кингс гелъри в двореца Кенсингтън.
 
Херцогът работи от дълго време с благотворителната организация и като дете е посещавал нейни хостели с майка си, принцеса Diana. Той е патрон на организацията от септември 2005 г. William връчи наградата на Сентърпойнт за вдъхновение на младежите на Bon Jovi заради хуманитарната му дейност.
 
"Вечери като тази се случват веднъж в живота, но са шанс за промяна, която може да трае цял живот", заяви рок звездата. Swift, която изпълни хитовете си "Trouble", "Love Story" и "15" каза, че е поласкана да бъде част от участниците във вечерта. "За първи път пея в двореца Кенсингтън или подобно на него място", каза младата изпълнителка. Сред другите гости на благотворителното събитие бяха актьорът Benedict Cumberbatch и певците James Blunt и Tinie Tempah. 

Свързани новини

Bon Jovi с нова песен

15.03.2024

Коледен поздрав от Bon Jovi

07.12.2023

Тейлър Суифт счупи всички рекорди

31.10.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Тейлър Суифт с научна степен

30.03.2022