Lily Allen: "Всички сте просто едни натъпкани с ботокс идиоти!"

В скорошно интерю пред английското списание "Esquire" Lily Allen заяви, че не понася забавната индустрия и "проклетите стерилни натъпкани с ботокс идиоти", които наричат себе си знаменитости.
 
“Когато растях и мечтаех да стана поп звезда, беше времето на бритпопа - нещата бяха автентични и анархистични, хората взимаха наркотици и правеха секс един с друг и всичко беше истинско”, казва Lily. “Затова ще извините разочарованието ми, когато се озовах на същата сцена и намерих само куп проклети стерилни, натъпкани с ботокс идиоти, от които се носеше дъх на отчаяние.”
 
Очевидно това е била и главната причина за оттеглянето й през 2010. “Мислех, че хората в тази шоубизнес среда са ми приятели. Но кажи-речи в секундата, в която забременях и вече не можех да обикалям по партита, започнаха да се държат доста гадно” казва тя пред Esquire. “Това е начинът, по който те оцеляват - със сигурност не като се държат като добри хора. Това е начинът им да се почувстват по силни - като отлъчват останалите хора.”

Свързани новини

Lily Allen - "Trigger Bang"

25.01.2018

Lily Allen - "Trigger Bang"

12.12.2017

Lily Allen поддържа лице с фитнес

20.07.2015

Lily Allen - “As Long As I Got You”

31.07.2014

Lily Allen отслабнала с... чипс

29.07.2014