Фенове на Britney Spears разочаровани от срещата с нея

Britney Spears остави феновете си недоволни след организирана среща с тях. Най- верните почитатели на певицата платили 2500 долара, за да я видят отблизо, а тя отделила за тях едва три секунди, пише бгнес.
 
Щедрата сума пари купила предимно голямо разочарование за феновете на хитовата изпълнителка. Преди поредния концерт от турнето на Britney в Лас Вегас те нетърпеливо чакали за среща с нея, но получили безлично отношение за броени секунди.
 
Недоволните почитатели на Spears си купили специален ВИП пакет, включващ първа линия места за концерта и среща с нея веднага след края му. "Феновете бяха предупредени, че нямат право да прегръщат или докосват Britney без нейно позволение, както и да й подаряват подаръци. И когато най-накрая се доближиха до идола си, тя просто ги поздрави, снима се с тях и си тръгна", разказа източник на RadarOnline.com.
 
Всеки от феновете е имал възможност да се докосне до Spears за не повече от три секунди. Запознати източници разказват, че те определили срещата си с Britney като странна и много некомфортна. 

Свързани новини

Тъжна новина от Бритни

16.05.2022

Бритни Спиърс чака дете

12.04.2022

Бритни Спиърс е свободна! А сега?

01.10.2021

Бритни Спиърс се изтри от Instagram

15.09.2021

Бритни Спиърс е свободна!

13.08.2021