Lady Gaga издава втора част на албума ARTPOP

Lady Gaga сподели с феновете си, че е събрала достатъчно материал за създаването на втора част на албума ARTPOP, информира бгнес.
 
"Написах много песни, докато работех по ARTPOP проекта и съм готова да представя втората му версия, много по-различна от първата, разбира се", разказа певицата в интервю за американска радио станция. "Имам готови парчета за цял албум, които определено си струва да бъдат чути", добави още Gaga и уточни: "Първият е по-комерсиален, този е по-скоро експериментален". Не е сигурно какво значи това, след като "комерсиалната" първа част на албума се превърна в най-голямото търговско разочарование досега - ARTPOP е най-слабо продаваният албум в кариерата й. Какво би могло да значи това за втората му, некомерсиална част, ще разберем тепърва.
 
Междувременно звездата призна, че нейно най-голямо вдъхновение е мъжът до нея, актьорът Taylor Kinney. "Той е моят огън, моето желание и страст", неотдавна сподели Gaga. Taylor не веднъж е казвал в свои интервюта, че разликите между него и екстравагантната му приятелка са това което прави връзката им толкова силна. "Той е изключително странен, очевидно допълваме странностите по между си. Това е едно от първите неща, които Taylor ми каза, каза че странностите събират хората", сподели звездата.

Свързани новини

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Ето кой стои зад музиката в "Топ Гън" 2

12.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

Всички се радват за Бритни

15.11.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021