Без Spice Girls на юбилея на Victoria Beckham

Утре ще бъде едно от най-специалните събития за звездното британско семейство Beckham - 40-ия рождения ден на модната дизайнерка Victoria.
 
Въпреки всички прогнози за грандиозно парти и стотици известни гости както в Лос Анджелис, така и в Лондон, парти с любимите й коне и какво ли още не, моделиерката окончателно се е спряла на скромно тържество в много интимна обстановка, информира бгнес. Една от най-близките приятелки на Victoria - Eva Longoria и фризьорът Ken Paves са се ангажирали с организацията на вечерята, за която дизайнерката единствено знае, че ще се намира в ресторант близко до дома й в Лос Анджелис.
 
Най-важни сред гостите на Victoria са родителите й Tony и Jackie Adams, които ще летят до САЩ специално за празника и планират да останат поне няколко дни. Други специални хора в списъка на Beckham са дългогодишните им семейни приятели Gordon и Tanya Ramsay, като по последна информация Gordon има голямо участие в менюто за вечерята. 
 
Четири забележителни отсъствия за вечерта ще бъдат тези на бившите й колежки от Spice Girls, Mel B, Geri Halliwell, Mel C и Emma Bunton - въпреки, че бившият им мениджър (и добър приятел на дизайнерката) Simon Fuller ще е сред поканените, заедно със съпругата си.

Свързани новини

Групата се завръща, но не на сцената

28.08.2023

Виктория Бекъм пак запя

26.07.2023

Момичетата ще са на път през 2023

15.03.2022

Spice Girls преиздават първия си албум

01.09.2021

"Изненадващата" сватба на Ема Бънтън

15.07.2021