Ела на парти за рождения ден на Dave Gahan!

На 9 май, петък, в столичния SOFIA LIVE CLUB ще се проведе парти-концерт по случай рождения ден на вокалиста на британската банда Depeche Mode Dave Gahan и деня на Европа. 
 
Повече от десет години на тази дата парти лейбълът на DJ MO. Invitro Booking организира празненство по случая. За тази година специални гости на събитието ще са P.I.F. със специален лайв трибют от кавъри на хитовете на Depeche Mode. След перформънса на P.I.F. вечерта ще се превърне в едно пътешествие през времето със сета на DJ MO.
 
Цяла нощ в SOFIA LIVE CLUB ще звучат песни от албумите на Depeche Mode, а на видеостената ще се прожектират видеокпипове от официалните издания на бандата. 
 
Парти концертът е с начален час 20ч. Празненството ще започне със сет от по-непопулярни албуми и би-сайд тракове от творчеството на Depeche Mode и такива от соловите проекти на Dave Gahan. В 23ч. ще започне лайв концертът на P.I.F., a в полунощ DJ MO. ще поеме щафетата, за да продължи със оригиналните хитове на Depeche Mode чак до сутринта. Входът за парти концерта е 10 лв. 
 

Свързани новини

Depeche Mode с ново видео

26.09.2023

Depeche Mode с нови дати в Европа

10.07.2023

Ново от Depeche Mode: "Wagging Tongue"

25.05.2023

Чуй най-новото от Depeche Mode

24.03.2023

Чуй новия сингъл на Depeche Mode

09.02.2023