Виж Max The Sax в клуб MIXTAPE 5 утре, чуй специално интервю

10 май 2014 / 22:30ч.
клуб *MIXTAPE 5*
Билети: Еventim и Ticketlogic, 25/30 лв.
 
10 май ще бъде различен, вдъхновяващ и музикално опияняващ, благодарение на Max The Sax от Parov Stelar.
 
Талантливият саксофонист ще представи на българските фенове съвсем новия си соло проект, включващ електро суинг хаус с живи барабани, електронни бийтове и виртуозно сакс изпълнение. Майсторският талант на Max The Sax да импровизира клубна музика и щастието да си взаимодейства с тълпата напълно го отличава на музикалната сцена.
 
Чуй специалното интервю с Max!
 
Нашата публика ще стане свидетел на историческото начало на самостоятелния проект на артиста от Parov Stelar, изпълнен с нови денс интерпретации на познати джаз мелодии и собствени версии на парчета на Parov Stelar. Точно в 22:30ч. тон на вечерта ще дадат The Smugglers Collective, за да подгреят публиката, преди Max The Sax да завладее всички. Нощта ще бъде дълга и обещаваща, защото след саксофонните приключения, танците ще продължат с Groovemasta. Вратите на клуба ще отворят в 22:00ч!
 
***
Повече за Max The Sax:
Max The Sax е съществена част от Parov Stelar Band и Parov Stelar Trio. Безпогрешният му саксофонен стил и ексцентричните му пърформанси го правят любимец в цял свят. Max The Sax винаги впечатлява с експлозивно свирене, което донася върху лицата на феновете усмивки, прерастващи в денс еуфория.

Свързани новини

Parov Stelar сменят датата на концерта

01.09.2014