Toni Braxton иска да се омъжи отново

Toni Braxton няма търпение да се омъжи отново.
 
Певицата се раздели със съпруга си Кери Луис през 2009, а разводът им бе финализиран през юли миналата година след 12-годишен брак, припомня бгнес. Тя споделя обаче, че не е загубила романтиката в сърцето си. "Преживях разочарование в любовта. Всичко от песента ми "Unbreak Mu Heart" ми се случи. Сега вече съм по-добре и нямам търпение да се омъжа отново", споделя Toni.
 
47-годишната певица има двама сина, Denim (12) и Diezel (11). Тя споделя, че се е чувствала много виновна, когато на по-малкия й син поставили диагноза аутизъм. "Помислих си, че светът ме наказва, защото съм правила аборт. После осъзнах, че няма нищо нередно с моето дете, а просто се развива по различен начин", споделя тя.
 
Макар че в момента е много щастлива, певицата, която описва живота си в книгата си "Unbreak My Heart", разказва, че много е страдала, когато взела решението да се раздели със семейната си група The Braxtons и да започне солова кариера. "Да пиша за трудностите в живота ми беше като терапия. В един момент, обаче се почувствах виновна, защото трябваше да разкажа част от историята на други хора. На тях можех да разкажа своята собствена история", казва Toni Braxton пред сп. "People".

Свързани новини

Toni Braxton - "Sex & Cigarettes"

21.03.2018

Toni Braxton c нов албум

13.03.2018

Toni Braxton е сгодена

22.02.2018

Toni Braxton празнува юбилей с нов албум

12.02.2018

Toni Braxton представя ‘DEADWOOD’

15.09.2017

Коментари