50 Cent: "Не разговарям със сина си"

50 Cent призна, че не поддържа отношения с големия си син.
 
Американският изпълнител стана баща на Marquise през 1997 заедно с приятелката си Shaniqua Tompkins, припомня бгнес. В миналото звездата обясняваше, че наследникът му го вдъхновява да развива кариерата си, но на този етап те не поддържат никакви отношения. "Аз и синът ми вече не поддържаме контакт. Това е благодарение на майка му, той просто е приел нейния начин на мислене", споделя в интервю рапърът. Наскоро тя даде обширно интервю за радиостанция в Атланта, разказвайки как рапърът не е отишъл на дипломирането на сина си и не е спазил обещанията си да поддържа контакт с него.
 
Той има още един по-малък син от вече бившата си приятелка Daphne Joy. По-рано тази година за пръв път 38-годишната звезда публикува в социалните мрежи поредица от снимки заедно с второто му дете. Звездата уверява, че не страда за миналите събития в живота си и се определя като почитател на положителното мислене в ежедневието. Мнението му за човека до него е, че на първо място двамата трябва да бъдат приятели и това никога не трябва да се забравя.
 
"Приятелството е най-силната форма в отношенията между хората. С времето стойността му се превръща в безценна. В този момент двойката трябва да помисли за брак", завършва 50 Cent.

Свързани новини

50 Cent идва у нас през октомври

03.10.2022

Меган Фокс и 50 Cent в "Непобедимите 4"

01.09.2021