Robbie Williams напуска Лос Анджелис заради децата си

Robbie Williams заяви, че ще напусне Лос Анджелис заради децата си. 40-годишният певец очаква второ дете от съпругата си Ayda, която е бременна в четвъртия месец.
 
Пред британския вестник "Sun" той казва, че не може да си представи как ще отглежда децата си в Южна Калифорния, затова заедно със семейството си се връща във Великобритания, пише бгнес. "Обичам Лос Анджелис. Хората и времето са чудесни, но не е Англия. Не може да ми предложи същото. Нещата се променят, когато си баща. Има хора, за които да се грижиш, те са по-важни от теб самия. Искам голямата ми дъщеря Teddy и бебето, което очакваме, да получат образование в Англия", обяснява той. Певецът не е престанал да се грижи за себе си. "В момента се грижа за себе си, така трябва. Не само за външния ми вид. Трябва да бъда в добра форма, за да тичам след Teddy", споделя той.
 
Това не е първият път, в който Robbie казва, че иска да се върне в Англия. Според "Sun" наскоро той е закупил къща в Северен Лондон на стойност 4 милиона долара. "Около Teddy и сега има много англичани и тя има връзка с корените си. Но не това е въпросът. Искаме да й дадем образование в Лондон. Скоро купихме къща и се завръщаме на Острова", казва Robbie Williams.

Свързани новини

Роби Уилямс - без дом

15.03.2022

Роби Уилямс с интимни признания

19.01.2022

Роби Уилямс преиздава хитовите си албуми

24.08.2021

Роби Уилямс играе себе си в "Better Man"

20.05.2021

Take That обмислят завръщане

16.11.2020