Lily Allen пусна клипа към “As Long As I Got You” (видео)

Lily Allen зарадва феновете си с нов музикален клип, заснет по време на участието й в тазгодишното издание на Glastonbury Festival. 
 
В забавното видео към сингъла “As Long As I Got You”, изпълнителката се разхожда из иконичния британски фестивал и лудее с присъстващите фенове. С цветния клип Lily изказва своята привързаност към Glastonbury Festival, на който отива за пръв път още като бебе с родителите си. От тогава Allen го посещава многократно и като гост, и като изпълнител, а фестивалът става арена на редица хубави моменти в личния живот на певицата. Именно там тя среща за първи път своя съпруг.
 
 
”Glastonbury винаги е бил огромна част от живота ми и с това видео исках да отпразнувам духа на фестивала, както и да покажа как се е променил живота ми от последния път, когато бях на неговата сцена. От времето, когато бях дете и отидох там с баща си, през лудите ми дни през 2000, до тази година, когато отново бях на Pyramid Stage, заедно със съпруга и дъщерите си.”
 
Песента “As Long As I Got You” следва парчетата “Somewhere Only We Know”, “Hard Out Here” и “Air Balloon”, включени в последния й албум Sheezus, настанил се на първата позиция в Обединеното кралство през своята дебютна седмица.
 
Sheezus на Lily Allen е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Lily Allen - "Trigger Bang"

25.01.2018

Lily Allen - "Trigger Bang"

12.12.2017

Lily Allen поддържа лице с фитнес

20.07.2015

Lily Allen отслабнала с... чипс

29.07.2014

Lily Allen предизвика разследване

28.07.2014