Orlando Bloom щеше да се сбие с Justin Bieber (видео)

Orlando Bloom беше уловен на запис как замахва и почти удря Justin Bieber - ако се вярва на версиите, причината е бившата му съпруга Miranda Kerr.
 
TMZ пуснаха кадрите, на които се вижда, че Orlando Bloom е нападнал канадеца в Ибиса. От видеото става ясно, че един от бодигардовете на певеца предпазва Bloom да стигне по-близо до Bieber:
 
Версиите за това кой е виновен за свадата се разминават: според едни Orlando Bloom още с виждането на Justin Bieber е отишъл към него и без много предизвестие го е нападнал, а според други, младият изпълнител е минал по-рано покрай масата на актьора и подметнал забележка с обиден намек по повод бившата му съпруга, Miranda Kerr. Закачката е в упорития слух, който циркулираше преди време, че през 2012, още докато моделът е била женена за актьора, е била на среща с младия певец. Слуховете не получиха официално потвърждение от когото и да е от замесените, но явно намек за тях е достатъчен, за да подпали търпението на Orlando.
 
Малко по-късно Justin явно реши да задълбочи враждата, публикувайки в инстаграм снимка на актьора, на която той сякаш плаче. 
 

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Джъстин Бийбър с ново видео

19.10.2021

Топ 10 на най-слушаните в Spotify

31.08.2021