Били Хлапето пусна парчето “А ти къде си?” с Dorothy и FeeL (видео)

Били Хлапето, младата певица Dorothy и рапъра FeeL представиха видеото към парчето “А ти къде си?”, част от наскоро излезлия дебютен албум на Хлапето В реда на нещата.
 
Отговорът на често задавания в рефрена на песента въпрос “А ти къде си?”, ще ви връхлети веднага след като видите видеото към нея и той е – на морето. Клипът, режисиран от Виктор Антонов - Rikk и заснет от Томислав Михайлов - Чочо е своеобразно плажно парти с много млади хора, свежи коктейли, а пресъздадения с кинопохвати контраст между лято и зима ни напомня, че  преди всичко от нас зависи дали настроението ни ще е лятно или ще усещаме студ.
 
 
Музиката на парчето е на Били Хлапето, FeeL, Dorothy и Algoriddim, аранжиментът – на Били и Algoroddim, подплътен с живи изпълнения на китара и бас, а текстът е написан от FeeL, Били Хлапето и Algoriddim. Зад режисурата и концепцията на оригиналното видео стои Виктор Антонов – Rikk, а зад камерата - операторът Томислав Михайлов - Чочо. 
 
Дороти е една от най-младите и обещаващи певици и макар все още да не е завършила Музикалната академия, се занимава от съвсем малка с музика и вече има три клипа – “Choco-late”, “Just that moment” и “Твоят вкус”. FeeL е член на нашумялата рап група The Top Stoppers и е със солидно портфолио на българската хип-хоп сцена. Има повече от 10 клипа и е на път да издаде собствен албум. 

Свързани новини

Били Хлапето feat. Графа - "Както искаш”

28.03.2013