Това ли е новото гадже на Chris Martin?

Фронтменът на Coldplay Chris Martin се среща с актрисата Jennifer Lawrence, пише бгнес. Музикантът, който се раздели със съпругата си Gywneth Paltrow след 10-годишен брак, има връзка с нейната колежка Jennifer Lawrence. Блондинката също приключи връзка тази година. През лятото тя се раздели с половинката си Nicholas Hoult (който пък, според слуховете, вече е с Kristen Stewart).
 
Източници, пожелали анонимност, разкрили пред американските медии, че Chris и Jennifer започнали да прекарват много време заедно в края на юни. 24-годишната актриса и 37-годишният музикант бяха забелязани да водят задълбочен разговор след концерт на групата в Лондон на 1 юли. Свидетел разкри, че тогава те прекарали заедно повече от два часа. "Флиртуваха през цялото време. Имаше куп хора, които търсеха вниманието на Chris, но очите му бяха само в нея", разкри очевидец.
 
Според информаторите изпълнителят се е влюбил в чувството за хумор и небрежността на актрисата и чувствал, че сега си наваксвал за неща, които са му липсвали през последните 10 години. "Тя е забавна, не спират да се смеят, когато са заедно. Не са й чужди алкохола и цигарите, обича пица и хапването изобщо. Gywneth беше вманиачена по здравословното хранене и фитнеса."

Свързани новини

Coldplay с концерт във Филипините

25.01.2024

Включи се и ти!

07.11.2023

Coldplay и Педро Паскал в SNL

31.01.2023

Хубави и лоши новини около Coldplay

05.10.2022

Нова версия на "The Scientist"

31.08.2022