Rita Ora разбрала за края на връзката си от туитър

Rita Ora призна, че не разбира любовта.
 
Rita, която през юни се раздели с диджея Calvin Harris след едногодишна връзка, казва, че продължава да харесва това чувство, но го намира за объркващо, пише бгнес. "Любовта наистина е невероятна. Някои жени са обсебени от нея, а аз я харесвам. Харесвам я, защото никой не я разбира. Това не е нещо, което трябва да се разбере, няма наръчник с правила. Точно това ми харесва най-много", казва тя пред E! News.
 
Певицата призна, че Calvin е първата й любов, но не съжалява за връзките си в миналото. "За мен всичко се основава на честността. Спомените ми са върховете и спадовете в любовта. За мен това е много важно", казва тя.
 
Блондинката разбра за края на връзката си с Calvin от негова публикация в Туитър, а след това отново в тази социална мрежа даде израз на чувствата си. Сега тя се учи да бъде по-внимателна какво публикува в профилите си в социалните мрежи. "И сега се уча… да избирам за какво да говоря публично. Социалните медии са страхотно, но и лошо нещо за нещата, които решиш да споделиш", казва Rita. 

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

29.07.2022

#BestNewMusic от изминалата седмица

27.05.2022

Диджеят-суперзвезда стана земеделец

01.02.2022

5 горещи музикални премиери

05.07.2021

Виж българския клип на Рита Ора

12.02.2021