Звездите, които са били тормозени в училище

Немалко поп звезди са били обект на насмешки, подигравки и обиди през училищния си период, пише бгнес.
 
Преди да се прочуе на музикалната сцена Lady Gaga е била осмивана от съучениците си заради облеклото и начина на говорене. "Имах много голям нос, много къдрави кафяви коси и страдах от наднормено тегло. Подиграваха ми се неприкрито!", цитира я "Zimbio", което публикува спомени на звездите, събрани от откровенията им, направени и пред други медии.
 
Песента на Christina Aguilera "Beautiful" e написана за хора, към които отношението е лошо, защото те са други. Тази тема е легнала на сърцето й. "Понасях немалко подигравки, защото онези, които ме обиждаха, не понасяха всичко онова, което аз обичах да правя", разказва певицата.
 
В биографията си Miley Cyrus си спомня как веднаж я заключили в тоалетната. "Това бяха големи, жестоки момичета. Аз бяха малка и слабичка, те можеха да ме наранят сериозно. Натикаха ме в тоалетната и се оказах в капан. Тропах по вратата, докато юмруците не ме заболяха, но никой не дойде. Прекарах там не един час, очаквайки някой да ме спаси".
 
Днес много от бившите съученици хулигани искат автограф от Taylor Swift. "Тъжно е са осъзнаваш, но те изобщо не помнят как са ме дразнили и значи аз трябва да забравя това. И наистина, ако не бях се връщала всеки ден нещастна у дома, нямаше да имам причина да пиша песни. Изглежда трябва да благодаря на онези, които са ме обиждали", иронично отбелязва Swift. 
 
Nicki Minaj също твърди, че гаврите на учениците са я променили завинаги. "Много рано трябваше да мина през издевателства. Животът ми бе превърнат в същински ад от момичета", разказа певицата за сп. Elle. "Ние пристигнахме в Америка от Тринидад, с брат ми говорeхме с акцент. Първоначално беше много тежко. Именно тогава ce научих да издигам невидима стена, това беше самозащита в хода на израстването ми, защото винаги очаквах нападки от хората. И досега несъзнателно очаквам някоя подигравка. Това е тъжно". 

Свързани новини

Тейлър Суифт счупи всички рекорди

31.10.2022

Кристина Агилера с латино албум

01.06.2022

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Ето кой стои зад музиката в "Топ Гън" 2

12.04.2022