Kanye West тормози своите фенове с увреждания (видео)

Kanye West не повярва на инвалид, че е такъв и дори изпрати хора да го проверят.
 
Случката станала по време на концерт на West в Сидни, Австралия, пише бгнес. Рапърът отказал да продължи да пее в "Кантас Кредит Юнион Арена", докато всички от публиката не станат на крака. "Няма да продължа, докато всички не станат. Освен онези, които имат тапия за инвалид и паркират на специални места", заявил той от сцената.
 
 
Зрителите послушно се подчинили, но сред тях имало и някои в инвалидни колички, които, естествено, нямало как да станат на крака. Това ядосало певеца и той насочил поканите си натам. От публиката се опитали да дадат знак на рапъра, че зрителят е в количка, но на Kanye това се сторило подозрително и той изпратил човек да го провери. "Ако сте в количка, е ОК да не станете, но ако не сте, трябва да сте на крака", невъзмутимо обявил той.
 
След направената "проверка" (чийто резултат явно задоволил изпълнителя) концертът продължил, а на другия ден австралийските медии "захапаха" West. Чрез свой говорител рапърът заяви, че не бил имал намерение да обижда хората с увреждания и че всичко било част от шоуто. 

Свързани новини

The Weeknd вместо Йе на Coachella

07.04.2022

Изхвърлиха музиканта от събитието

21.03.2022

Кание Уест и Мерилин Менсън пак заедно

01.02.2022

Готов е афишът на Coachella 2022

13.01.2022

Кание Уест показа новите си проекти

11.01.2022