Becky Hill пуска ново парче - “Losing”

Becky Hill можеше да поеме по лесния и много по-кратък път. Тя, на теория, можеше да стигне много по-далеч в своята кариера, ако целта й бе единствено да стане "известна”. Но Becky Hill не се интересува от слава и богатство. Тя всъщност предпочита признание без известност, ако това изобщо е възможно. Becky Hill просто иска да прави музика.
 
19-годишната певица прекарва последните две години, пишейки и свирейки с изпълнители като Bondax, Gorgon City, Rudimental и MNEK, научавайки се да трансформира своя талант в разпознаваеми мелодии и семпли, но в същото време наситени с емоции песни. Тя вече участва в парчето “Powerless” на Rudimental, включено в дебютния им #1 албум Home и изпя вокалите в дръм енд бейс хита “Afterglow” на Wilkinson, който написа заедно с Talay Riley (Ellie Goulding, Tinie Tempah). Певицата има водеща роля и в парчето “Gecko (Overdrive)” на Oliver Heldens, станало номер 1 в британската класация за сингли. В момента Becky работи по своя дебютен албум с изгряващата звезда MNEK, човека на момента Two Inch Punch и танцовия продуцент Karma Kid. резултатът е прочувствена колекция от силни песни, носещи индивидуалност и мигновено разпознаваем вокал, който докосва душата. Няма клишета. Записът е интелигентен и дързък.
 
Първият официален сингъл на Becky e “Losing”, написан и продуциран заедно с нейния приятел MNEK (Gorgon City, Duke Dumont, Little Mix). 
 
 
Сингълът “Losing” на Becky Hill ще излезе на дигитален и физически носител на 17 ноември. 

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Най-горещите музикални премиери

30.08.2021

Нов сингъл от Rudimental

17.08.2021

Виж най-новото видео на Rudimental

28.07.2021

Rudimental с нов сингъл

21.07.2021