Графа пусна новия си сингъл "Домино”, готви акустичен концерт

Новият проект на Графа, "Домино”, вече е факт. 
 
Графа започва да работи върху сингъла в началото на лятото и минава през различни етапи, докато стигне до завършената композиция, аранжимент и текст. Режисьор на видеото е Павлин Иванов-Bashmotion. "Домино” засяга дълбоки и сериозни теми, символично изобразени чрез желанието и усилията на едно момиче да се бори в името на любовта, като посланието се разпростира и отвъд романса. Фехтовката представя битката между двете страни в човешките взаимоотношения и начинът, по който героинята иска да впечатли своя възлюбен.
 
 
През септември УНИЦЕФ обяви, че Графа е новият посланик на добра воля на организацията в България. В новата си роля, популярният изпълнител ще работи, за да привлече вниманието на широката общественост и младите хора в България към предизвикателствата, пред които са изправени децата и семействата в риск, както и да ги ангажира с включването им в намирането на решения.
 
В подкрепа на УНИЦЕФ певецът подговя специален акустичен концерт в зала 3 на НДК на 25 ноември, като 50% от приходите ще бъдат дарени за каузите на UNICEF. Билетите са на цени от 30 до 50 лв. и вече са в продажба.

Свързани новини

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024

Графа пуска големия си концерт на филм

09.02.2024

Графа отблизо

23.11.2023

Ново видео от Графа

19.10.2023

Звездата смая десетките хиляди фенове

02.10.2023