Jennifer Lopez: "Трудно е да си самотен родител"

Дори когато си зветовно известен и богат, да си самотен родител е трудно - питайте Jennifer Lopez.
 
45-годишната певица и актриса се раздели през 2011 със съпруга си Marc Anthony, който е баща на 6-годишните близнаци Max и Emme и признава, че са малко положителните аспекти на липсата на баща около децата през цялото време, пише бгнес. "Както са необходими двама души за създаване на дете, така е по-лесно да бъдат възпитавани, когато родителите са двама. Когато си самотна майка, единственото положително нещо е, че децата ти са изцяло за теб", сподели J-Lo.
 
Певицата, чиито родители също са разведени, признава, че понякога близнаците плачат, защото баща им го няма, но тя прави всичко възможно да ги увери, че това не означава, че той не ги обича. "Когато близнаците плачат, защото баща им не е с тях, винаги им казвам, че моят също не е с мен, но това не означава, че не чувствам любовта му", разказа певицата пред френското издание на сп. "Gala". Макар в момента да е щастлива сама, Jennifer, която имаше връзка с танцьора Maksim Chmerkovskiy и с хореографа JR Taylor след раздялата си с Casper Smart през юни, е категорична, че бъдещият й приятел трябва да се грижи за децата й.
 
Певицата споделя и как успява да съчетава работата с отглеждането на близнаците. "Ставам в 6,30 сутринта и свършвам работа към 7 вечерта. Спирам, за да сготвя вечеря на Max и Emme и ги слагам да спят в 9. След като заспят, продължавам да работя, докато се уморя". 

Свързани новини

Джей Ло триумфира на наградите на MTV

06.06.2022

Джей Ло и Бен Афлек в предбрачна треска

27.04.2022

Тайната е разкрита!

14.04.2022

Иде ли брак за "Бенифър"?

15.02.2022

Дженифър Лопес не е била по-щастлива

03.02.2022