Shakira вече пази сина си от медиите

Shakira иска пресата да остави на мира двегодишния й син, каза самата тя в публикувано в неделя интервю. 
 
Музикалната звезда сподели благотворително първата публична снимка на спящия на ръцете на Pique първороден син. Това тя направи на интернет страницата на УНИЦЕФ само дни, след като той бе роден на 22 януари 2013. Призивът бе за дарения за агенцията за децата на ООН.
 
Shakira, която очаква второто си дете заедно с Pique, сподели и други снимки на Milan в социалните мрежи. Но през последните седмици тя отказва да я снимат със сина й. "Харесваше ми да споделяме с феновете и хората, които винаги са ни подкрепяли, преживяването да сме родители и първите месеци от живота на сина ми", каза тя пред испанския ежедневник ABC. "Но сега, когато Milan порасна и вече не е бебе, бих предпочела пресата да не се фокусира толкова върху него. Бих го искала той да се наслади на нормално детство, доколкото това е възможно".
 
"Milan все още не осъзнава, че Gerard и аз сме известни, защото няма база за сравнение. Той ни познава по телевизията и в рекламите, той сочи и казва: "Мама! Тати!". Но не знае, че другите деца не виждат образите на родителите си върху кутиите с играчки", сподели тя.

Свързани новини

Шакира получава уникално отличие

28.04.2023

Ето я новата тръпка на Пике

15.08.2022

Пике иска Шакира обратно, тя не иска

15.07.2022

Шакира и Жерар Пике се разделиха

07.06.2022

Шакира и Жерар Пике: назряват проблеми

02.06.2022