Robbie Williams и Jimmy Page се карат заради имот

Две от звездите на музикалния шоубизнес са в остър конфликт заради имот, пише бгнес.
 
Robbie Williams и Jimmy Page обитават съседни къщи в Лондон - и двете във викториански стил и паметници на културата. Неотдавна Williams пожела да модернизира своята, като сложи асансьор, и за целта подаде съответната молба до общината. Page обаче не е съгласен да се променя общия викториански облик на квартала.
 
"Тауър Хаус, в която живея от 1972, е паметник на културата, какъвто е и домът на г-н Williams, макар неговият да е втора категория паметник. Ако той модернизира къщата си, това ще означава, че викторианският изглед на улицата отива на кино. Боли ме, когато някой, колкото и известен да е той, гледа през пръсти на подобни неща".
 
"Чувам, че г-н Williams иска да си слага асаньор. Да сте чували за асансьори през викторианската епоха? Освен това чувам, че иска да си прави басейн в задния двор. През викторианската епоха не е имало частни басейни. Освен това изкопаването на басейн в съседство с моята къща може да увреди сериозно фундамента й".
 
Тауър Хаус е построена в периода 1875-1881, по проект на известния архитект William Burgess. Имотът се намира в баровския квартал Холанд Парк. През 2013 Robbie Williams купи от режисьора Michael Winner съседната къща, разполагаща с 46 стаи, като брои за нея 17 млн. паунда. 

Свързани новини

Роби Уилямс - без дом

15.03.2022

Роби Уилямс с интимни признания

19.01.2022

Роби Уилямс преиздава хитовите си албуми

24.08.2021

Роби Уилямс играе себе си в "Better Man"

20.05.2021

Take That обмислят завръщане

16.11.2020