Nicole Scherzinger се раздели с Lewis Hamilton

Nicole Scherzinger се разделила окончателно със своя приятел състезател от "Формула 1" Lewis Hamilton. Двамата от доста време имаха проблеми във връзката си и се разделяха многократно, припомня бгнес.
 
Певицата наскоро се премести от САЩ във Великобритания, като според нейни близки това е било, за да може да е по-близо до Hamilton, който живее в Европа.
 
Според източник на в. "Сън" този път раздялата им е окончателна. "Nicole търпя достатъчно... Тя е напълно изпразнена и се чувства без бъдеще... Tя иска брак, а той никак не изглежда да има такива намерения, а постоянните мътувания, които ги държат далеч един от друг, просто ги съсипват", допълни още той.
 
Nicole определи решението като "най-опустошаващото в живота ми", но и като необходимост. "Взехме това решение заедно. Винаги ще го обичам, той мен също, бяхме готови на всичко, за да проработят нещата този път. Това е най-опустошаващото решение в живота ми". 
 
Близки на зведата коментират, че двойката е късала няколко пъти досега, но винаги и неизменно се връщат един към друг: "Никой от тях не обича друг така, както се обичат един друг. Любовта винаги ги събира отново заедно". Явно само времето ще покаже.

Свързани новини

Nicole Scherzinger в турнето на Bocelli

06.04.2016

Scherzinger и J Lo пяха на сватба

16.02.2015

Nicole Scherzinger стана лондончанка

13.11.2014

Nicole Scherzinger предизвика катастрофа

24.10.2014

Nicole Scherzinger се страхува за Lewis

17.10.2014