Lady Gaga се впуска в хорър сериал

Lady Gaga ще участва в 5-ти сезон на тв сериала "Американска история на ужасите", съобщиха продуцентите на филма, цитирани от бгнес.
 
Сезонът тръгва през есента, като сюжетът се пази в тайна. Преди Gaga, своя кинодебют чрез "Американска история на ужасите" направи и друга певица - солистката на Fleetwood Mac Stevie Nicks. Все още не се знае дали ролята й ще е постоянна, или епизодична, но ходът е планиран като взаимноизгоден. Последния сезон на сериала беше мразен с рядко единодушие от фенове и критика, рейтингите му паднаха драстично, а някои от епизодите в сезона бяха с най-слаб резултат от началото на сериала. Кариерата на Lady Gaga също е в сериозен застой и участието й в сериала би трябвало по план да повдигне и западащите му рейтинги, и западащата й кариера.
 
Всеки сезон от филма представлява самостоятелна история с начало и край. Героите се сменят, както и локациите. Така например, в сезон 4 действието се развива през 50-те години във Флорида. В сезон 3 пък сюжетът се върти около пансион за вещици в Ню Орлеан.
 
"Американска история на ужасите" стартира на 5 октомври 2011. Сериалът получи най-престижните тв и филмови награди като "ЕМИ" и "Златен глобус". Живата легенда на киното Jessica Lange пък взе "Златен глобус" за главна женска роля. 

Свързани новини

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Ето кой стои зад музиката в "Топ Гън" 2

12.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

Всички се радват за Бритни

15.11.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021