Kanye West публично се извини на Beck

Kanye West публично се извини на Beck 3 седмици, след като рапърът организира мълчалив протест на наградите Grammy, когато рокмузикантът спечели наградата за албум на годината.
 
West се качи на сцената при връчването на наградите и изглеждаше готов да прекъсне речта на Beck, но размисли в последния момент, усмихна се и се върна на мястото си. След шоуто той нападна Beck в интервю, настоявайки, че рокаджията трябваше да "уважава артистизма" и да даде наградата на Beyoncé, защото тя я заслужава повече. Докато Beck игнорира коментарите на West, рапърът призна, че не е слушал албума на победителя преди да избухне. След като чул албума, Kanye признал, че е добър и опитда да поправи впечатлението то думите си, обяснявайки, че нямал предвид самия Beck, а журито на наградите. 
 
Сега обаче West явно е размислил и се е еотказал от измъкването и половинчатите извинения и използва туитър, за да се извини. "Искам публично да се извиня на Beck. Съжалявам, Beck", написа той. 
 
 
West също така се извини на Bruno Mars: "Искам да се извиня и на Bruno Mars, а когото се изказвах с омраза, но наистина уважавам това, което прави като артист".
 
 
Beck и Mars все още не са отговорили на извинението.

Свързани новини

Netflix прави сериал за Дейвид Бекъм

19.07.2022

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

The Weeknd вместо Йе на Coachella

07.04.2022

Изхвърлиха музиканта от събитието

21.03.2022

Кание Уест и Мерилин Менсън пак заедно

01.02.2022