Avril Lavigne е била на легло заради Лаймска болест

Канадската певица Avril Lavigne разкри, че в продължение на пет месеца е била на легло заради Лаймска болест и че се е страхувала, че умира, пише бгнес.
 
30-годишната певица мистериозно изчезна от радара на всички за месеци, но отказваше да каже какво й е. Имаше кратко съобщение, в което подканяха феновете й да се молят за нея, което стресна всички, но дори тогава тя не сподели подробности. Сега обаче тя разказа какъв е бил проболемът и допълни, че вече се чувства по-добре. 
 
"Имах чувството, че не мога да дишам, нито да говоря, нито да мърдам". "Мислех, че умирам",каза тя пред сп. "People". Лаймската болест е инфекциозно заболяване, предизвикано от бактерия, разпространявана от кърлежи. То трудно се диагностицира в по-ранните стадии, a има тежки последствия, ако не се лекува навреме. 
 
Оставена без лечение, признаците на болестта прогресират като се проявяват в ставите, сърцето, лимфната система и централната нервна система. "Имаше периоди, когато цяла седмица не се къпех, тъй като не можех да стоя права", признава Avril Lavigne, която сега се смята за 80% възстановена. Тя стана световно известна още през 2002 с албума си Let Go. 

Свързани новини

Аврил Лавин се сгоди

08.04.2022

Аврил Лавин пусна новия си албум

01.03.2022

Аврил Лавин с нов сингъл

17.01.2022

Аврил Лавин се завръща с нов сингъл

11.11.2021

Avril Lavigne - "Tell Me It's Over"

13.12.2018