Nick Cannon пише скандална книга за брака си с Mariah Carey

Nick Cannon е подписал сделка за книга, в която да опише без задръжки брака си с Mariah Carey и дивата е бясна от предателството му, пише dailymail.co.uk.
 
Mariah отказа да даде на Nick парите, които искаше при разтрогването на брака им - $30 милиона, макар предбрачният му договор да предвиждаше много по-малко - и сега той смята да изкара максималното от времето, в което са били женени и да си върне за неотстъпчивостта й, след като вече финализира сделката си с издателството "Simon and Schuster".
 
"Mariah беше склонна да му даде $10 милиона но той каза "Как пък не" и поиска 30", споделил семеен приятел пред Daily Mail. "Mariah не можеше да повярва, защото 10 милиона беше сумата, предвидена в предбрачния им договор. Nick настоя, че искал и заслужавал повече от договореното, но Mariah не искаше и да чуе. Сега Nick е настроен много отмъстително и открито парадира с новите си връзки", допълва източникът. 
 
"Mariah повтаряше на Nick, че няма да види и цент повече от договореното, но той й каза, че ще напише книга, с която ще си изкара остатъка - и ще спечели още повече от филмовите права върху книгата - като отплата за всичко, което го била накарала да изтърпи в годините на брака им", казва техен приятел. "Mariah обаче му каза, че никой няма да иска да прочете и дума, написана от него и не отстъпи". Според същия приятел искането за повече пари е било просто претекст за Nick, който поначало искал да напише книгата и това му дало поне формално основание. 
 
Лудо влюбена в съпруга си, Mariah е споделяла всичките си тайни с Nick и сега е ужасена, че ще предаде всичко това пред публиката, допълва източникът. "Nick казва, че ще разкаже на всички за това, че Mariah употребява дрога, за странните й хранителни навици, психози, какво е казвала за колегите си в бранша, сексуалните й предпочитания и желания, и родителските й умения", казва източникът. "Nick ще поиска пълно попечителство над децата им. Споерд него Mariah му е признавала, че никога не е искала деца и той ще разкаже на всички защо. Истината е, че ако Nick не беше склонен да сподели най-мръсните тайни и личните подробности на живота им, никой нямаше да му даде и стотинка. "Simon and Schuster" нямаше да подпишат, ако не бяха сигурни, че ще получат бестселър."
 
Mariah (45) и Nick (34) не са спряли да се карат публично от раздялата си преди 6 месеца, след която са в постоянна битка за имущество, попечителство над децата си и пари.

Свързани новини

За тази песен няма възраст и сезон

07.01.2022

Пак рекорд за Марая Кери

23.12.2021

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Кралицата на Коледа представи "Oh Santa"

08.12.2020

Mariah Carey с нова колекция

19.08.2020