Kristen Stewart: "Сексизмът в Холивуд е отблъскващ!"

Актрисата нарече Холивуд "отблъскващо сексистки", а славата - "най-лошото нещо на света", пише life.dir.bg.
 
Kristen Stewart е убедена, че жените работят повече, за да получат признание. "Това е толкова нечестно", заяви тя пред "Harper’s Bazaar" - "Славата е най-лошото нещо на света. Особено ако е безцелна. Когато хората казват: "Искам да съм известен", се питам: "Защо? Ти не правиш нищо". 
 
Макар и да обича актьорството, Kristen признава, че понякога то я стресира и това се отразява на теглото й: "Когато ям чийзбургери, съм по-едра, но щастлива, и спокойна. Ако съм стресирана или работя, теглото ми намалява. Теглото и сънят ми са свързани. Понякога спя 12 часа през нощта, а понякога въобще не спя няколко месеца". 
 
Звездата от сагата "Здрач" разказа, че снимките на секс сцени с тогавашния й приятел Robert Pattinson са били "агония". "Мразя да правя това, когато е измислено. Тогава е гротескно неудобно. За "Здрач" трябваше да направим най-епичната секс сцена за всички времена. Трябваше да е трансцендентно и от друг свят, нечовешко, сексът да е по-добър, отколкото човек може да си представи и ние си мислехме "Как можем да се справим с подобни очаквания?" Беше истинска агония", обясни актрисата.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024