Излезе новият сингъл на Жана Бергендорф "Невъзможни сме сами” (видео)

"Невъзможни сме сами” е заглавието на новия самостоятелен сингъл на Жана Бергендорф, чиято онлайн премиера се състоя точно в полунощ на 7 май. След "Самурай’ и "Играем с теб до края” в дует с Кристо, които бяха сред най-излъчваните парчета за 2014 и все още се радват на интерес от аудиторията, "Невъзможни сме сами” дава заявка да се превърне в следващия хит на магнетичната изпълнителка. 
 
 
За музиката и аранжимента на проекта Жана отново са се доверили на Рей Хеджис и Найджъл Бътлър, които през годините са работили с артисти като One Direction, Bryan Adams, Boyzone, Cher, Tom Jones, Robbie Williams, Alanis Morissette, Carlos Santana и мн. други.
 
Българският текст на парчето е дело на Любо Киров. Той споделя, че се е ангажирал с удоволствие с този проект, защото като ментор на Жана в X Factor отдавна е искал да я подкрепи творчески и след победата й във формата. Видеоклипът е режисиран от Георги Манов, работил с Jeremy? и Bears & Hunters. Още при първата му среща с Жана режисьорът е вдъхновен от яркото й присъствие и така стига до идеята да изгради сюжета върху динамичните отношения на героинята и метафоричното й превръщане в жива мишена. Партньор на изпълнителката в клипа е актьорът и професионален каскадьор Горан Гънчев.

Свързани новини

Дамян Попов и Жана Бергендорф с дует

15.04.2019

Пламен Бонев и Жана Бергендорф с дует

19.03.2019

Най-излъчваните български песени за 2014

15.01.2015

Коментари