David Guetta пусна зашеметяващ клип към “Hey Mama” (видео)

След като лирик видео събра над 22 милиона преглеждания в YouTube, David Guetta разкри и официалния клип към чисто новото си парче “Hey Mama” с участието на Nicki Minaj и дългогодишния му партньор Afrojack. Това е четвъртият официален сингъл от последния студиен албум на Guetta Listen.
 
Режисирано от Hanna Lux Davis, действието в клипа се развива във футуристична пустиня, изпълнена с искрящи цветове и абстрактни съоръжения, а главен герой самият Guetta. Младежки и бохемски, клипът носи духа на Mad Max, представяйки лудо племенно пиршество, което никога не спира, подплатено с танцьори, каскадьори и невероятни костюми. 
 
 
Междувременно “Hey Mama” вече влезе в A-list на BBC Radio 1, след като седя на първо място в класацията Billboard Electronic Chart забележителните 5 поредни седмици. Парчето получи златен сертификат в Канада, влезе в топ 10 на Австралия и събра почти половин милион продажби и 30 милиона преслушвания по света. Вълнението около сингъла за пореден път затвърди позицията на Guetta на един от най-големите и влиятелни електронни артисти на съвременната музикална сцена. 
 
В Ибиса диджеят ще открие и своята поредица от партита "F*** Me I’m Famous" в Pacha на 28 май. Guetta ще открие парти сезона и в Ushuaia, Ибиса, на 29 юни. 
 
Продал над 1 милион копия по света от излизането си през ноември, Listen е последния успешен експеримент на диджея, заложил на нови звуци и вълнуваща музика. Албумът е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

В очакване на звездно бебе

17.11.2023

#BestNewMusic тази седмица

29.07.2022

Нов хит от Давид Гета

19.07.2022

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Горещите музикални премиери 12-18.07.21

22.07.2021