Спенс и Дичо заедно в "този комерсиален свят” (видео 18+)

Спенс и Дичо подгряват за лятото с "комерсиален” сингъл, както самите те пеят в припева на съвместното им парче "Цял живот“. Музиката е на Спенс, който преди година пише и текста, а негов приятел изпява рефрена. Дълго време Спенс търси точния човек, който да се включи в парчето и го намира в лицето на Дичо. Автор на аранжимента е Георги Георгиев, по-известен като Гошо Малкия от Лошите.
 
"Хората трябва да се заслушат внимателно в песента, за да я разберат“, споделя Спенс, "но се съмнявам, че много ще си направят труда да се постараят, за съжаление. Парчето звучи лятно,  Дичката е уникален изпълнител и се включи на място, бийтът също зарибява. Благодаря на Жени от балет Нова, че се включи в главната роля във видеото, което снимахме два дни, и което си има своя собствена история. Режисьор е Виктор Антонов – Рик, а оператор Радо Гочев. Човек освен, че трябва да слуша внимателно, трябва и да гледа клипа”. Текстът съдържа нецензурни изрази, а клипът е провокативен, така че сме ги маркирали с 18+ - имайте го предвид!
 
 
Спенс е едно от най-големите имена в българския хип-хоп, като през последните години освен като рапър се изявява и като продуценти и организатор на Freestyle Battle Series и Рап занималня. 

Свързани новини

Много новини около певеца

17.05.2023

Дичо с нов песен и видео

27.06.2022

Дичо с нова песен

11.10.2021

"Спенсър" - нов удължен трейлър

28.09.2021

Първи трейлър на "Спенсър"

30.08.2021