Robin Schulz с уникално видео приложение за “Sun Goes Down”

Известният диджей и продуцент пусна първата по рода си 360-градусова музикална видео апликация за своя сингъл “Sun Goes Down”. Иновативното музикално видео дава възможността на всеки зрител да се присъедини към диджея за една луда нощ в Ню Йорк. Всяка повторена гледка предлага нова, персонална гледна точка и разкрива нов аспект от историята. 
 
"Когато режисьорите Nicolas и Rico Chibac представиха за пръв път концепцията за видео приложението на “Sun Goes Down”, бях зашеметен – веднага разбрах, че трябва да го направим”, казва Schulz. "Невероятно изживяване, което пасва на песента много добре и се надявам всички фенове да го обикнат толкова, колкото аз.” 
 
Nicolas и Rico Chibac от Хамбург създават технологията на приложението и видеото. На двамата им омръзва да използват неподвижна камера за панорамна фотография, така че разработват мобилно съоръжение за камера и специална стойка, за да разширят възможностите си. За заснемането на “Sun Goes Down” Chibacs използват три съоръжения с общо 17 камери, които им позволяват да създадат две различни перспективи – една от гледната точка на Robin, и една – от тази на феновете. 
 
С участието на красивия глас на младата Jasmine Thompson, мултизлатния сингъл “Sun Goes Down” влиза в iTunes и Shazam на първа позиция. През последните 18 месеца Schulz е получил 40 платинени и 10 златни сертификата за свои записи. Неговият хитов сингъл “Prayer In C” става номер 1 в 17 държави и оглавява iTunes класацията 30 пъти. Той е първият и единствен немски артист, който стига #1 в Shazam  класациите и е горд собственик на най-успешния немски YouTube канал с повече от 260 милиона преглеждания. Дебютният му албум Prayer се приземи в топ 10 и Robin бе номиниран за Grammy, както и за три награди Echos през 2015, спечелвайки в категорията “Best National Dance”. 
 
Албумът Prayer на Robin Schulz е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Робин Шулц и Том Уокър с дует

01.08.2022

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Музикалните премиери тази седмица

20.08.2021

Горещите музикални премиери 12-18.07.21

22.07.2021

С Robin Schulz x Wes светът танцува

23.06.2020