Charlie Puth пусна нов сингъл с Meghan Trainor (видео)

Charlie Puth пусна парчето “Marvin Gaye”, в което си партнира с Meghan Trainor. Сингълът, който дебютира през март, е придружен от пламенно видео. 
 
 
Charlie обяви плановете си и за лятно турне. Певецът, продуцент и автор на песни от New Jersey ще се присъедини към Meghan Trainor за предстоящия й MTrain Tour, който започва на 3 юли на Borgata Festival Park в Atlantic City и продължава до септември.
 
Междувременно сингълът “See You Again” на Wiz Khalifa и Charlie Puth стана едно от най-популярните парчета от саундтрака към блокбъстъра Бързи и Яростни 7. “See You Again”, написана и продуцирана от Puth, е на върха на американската класация Billboard Hot 100 вече 6-та поредна седмица, докато в британския чарт за сингли се задържа на първото място цели 14 дни. След като стана най-слушаната песен за ден и за седмица в историята на Spotify, парчето постигна безпрецедентен успех във Великобритания, където се превърна в най-бързо продаващата се песен за 2015. С 3,72 милиона преслушвания за една седмица “See You Again” стана и най-стриймваният сингъл на Острова за всички времена. 
 
Charlie Puth за пръв път привлича вниманието върху себе си със своята версия на хита “Someone Like You” на Adele. ТВ водещата Ellen DeGeneres чува кавъра и кани Puth да го изпълни в нейното шоу, преди да му предложи договор с лейбъла си  eleveneleven. Така младият артист става един от най-търсените модерни поп писатели и продуценти, като наскоро участва в писането на песни за Pitbull, Jason Derulo и Trey Songz.
 
Роден в New Jersey и завършил Berklee College of Music, Puth прави и изненадваща поява във видеото към сингъла на Meghan Trainor “Dear Future Husband”. Новата песен на Charlie “Marvin Gaye (feat. Meghan Trainor)” е част от дебютното му EP “Some Type of Love”.

Свързани новини

Нов албум от Чарли наесен

18.07.2022

Чуй Чарли Пут и "That’s Hilarious"

04.05.2022

Чарли Пут за живота в TikTok

26.01.2022

Пет горещи музикални премиери

21.01.2022

Ето кои са най-добрите нови албуми

16.11.2021