Подводни кадри и висок стил в "Без сън“ на Мария Грънчарова (видео)

Излезе новото видео на Мария Грънчарова към песента "Без сън“. Концепцията на клипа се върти около идеята за бленуваната и сънувана невъзможна любов, за която се пее в текста на песента, пресъздадена чрез серия от феерични и подводни кадри, в които участват самата певица и екранният й партньор Светозар Димов.
 
"Подводните снимки бяха истинско предизвикателство за мен”, споделя поп певицата. Видеото е дело на Васил Стефанов - един от най-търсените български режисьори, който стои и зад предишния клип на певицата. В "Без сън“ Мария Грънчарова сменя седем различни визии и залага на изчистения и премерен стил.
 
 
Музикалната кариера на Мария Грънчарова започва още през 80-те, когато е тийнейджър, а популярността й достига своя връх през 90-те, благодарение на модерните денс аранжименти и множество национални турнета. Новата песен "Без сън“ е втората важна крачка, след песента "Повече“, с която Мария прави голямото си завръщане на българската сцена след 13 години прекъсване. 
 
"Чувствам се пълна с енергия и готова да работя. Това е много важен етап от живота ми и ме прави изключително щастлива“, споделя изпълнителката с един от най-характерните гласове в България. В момента Мария Грънчарова работи по няколко нови песни, част от които публиката ще чуе през лятото. 

Свързани новини

Мария Грънчарова - "Безкрайност"

06.06.2016

Мария Грънчарова - "Ти-ри-ри-рам"

18.12.2015