Robbie Williams ляга с наше момиче на плажа

Robbie Williams ще зарадва една своя българска фенка, като легне с нея на сцената, съобщават организаторите на SPIRIT of Burgas.
 
Поп-звездата ще си избере момиче от Golden circle зоната и ще го качи на сцената в специално пригодено за целта легло, пише бгнес. Robbie ще й изпее на четири очи една от последните си песни от шоуто, пред погледите на десетките хиляди зрители на плажа в Бургас.
 
Община Бургас се готви сериозно за феста, който се очаква да бъде посетен от много повече хора от първоначално предвидените. На специална пресконференция ще бъдат обявени допълнителните мерки, които ще бъдат взети, за да се избегнат големите задръствания. Улиците около фестивалната зона ще бъдат затворени и превърнати в безплатни паркинги с около 1200 места. Специално за SPIRIT of Burgas БДЖ пуска допълнителни влакове София-Бургас-София.
 
Фестът започва на 7 август и завършва на другия ден, 8 август. За хедлайнерите Robbie Улимяс и Kasabian е запазен слотът в 22:30 часа. Програмата в първия ден се очаква да приключи малко след 3:00 часа, а във втория ден най-издръжливите ще посрещнат изгрева на слънцето под звуците на The World of Drum and Bass. 

Свързани новини

Роби Уилямс - без дом

15.03.2022

Роби Уилямс с интимни признания

19.01.2022

Роби Уилямс преиздава хитовите си албуми

24.08.2021

Роби Уилямс играе себе си в "Better Man"

20.05.2021

Take That обмислят завръщане

16.11.2020