One Direction се разделят поне за година през 2016

Мегауспешната банда ще си вземе дълга почивка от сцената - и един от друг. Според изнесената в mirror.co.uk информация, момчетата ще си вземат поне 12 месеца отпуск от март 2016 и няма да правят турне за петия си албум.
 
Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson и Niall Horan ще излязат за последното си участие на живо на 31 октомври в Motorpoint Arena в Шефийлд, преди да си дадат - засега упорито отбелязвана като "временна" - пауза в съвместната дейност. Няма кавга между момчетата и те със сигурност възнамеряват да пускат нов материал след време, успокоява съсипаните фенове в-к "The Sun".
 
Идеята е да им се даде глътка въздух, за да се позанимаят всеки с идеите си за солови проекти и източниците уверяват, че тази пауза е била планирана за някакъв момент без връзка с напускането на Zayn. Според информацията момчетата, които са заедно нон стоп от 5 години, след като славата ги застигна в X Factor, са били на тайна среща миналия уикенд в Лондин, на която се е обсъждала "раздялата". Слухове за разпадането им имше от мига, който Zayn напусна, но те продължиха с концертите и турнето, а Liam изрично благодари на феновете, че не са си помислили, че това е краят.
 
Засега нито момчетата, нито Simon Cowell за коментирали официално ситуацията.

Свързани новини

Бъбреци мъчат звездата

28.08.2023

Луи Томлинсън за първи път у нас

14.10.2022

One Direction отбелязаха своя юбилей

28.07.2020

Liam Payne е готов за One Direction

27.09.2019

Louis Tomlinson разплака феновете си

11.03.2019