NOT THE ROLLING STONES – трибют на The Rolling Stones в Joy Station

Историята на британската банда NOT THE ROLLING STONES започва, когато Keef Le Reef забелязва най-добрия имитатор на Mick Jagger, в едно комедийно шоу и остава впечатлен от него и групата. 
 
Той решава да го проследи и най-накрая успяват да се срещнат в една студена пицария в Сохо, където разменили номерата си, обменили малко идеи, поговорили и така се родила идеята за групата. Keef осъзнал че най-накрая е намерил идеалните музиканти, с които да изпълняват музиката на Rolling Stones. Най-накрая мечтата му (която го поддържала през всичките години в търсене на възможност за реализация в музикалния бизнес) била реалност.
 
Уловили автентичното звучене и духа на една от най-великите рок банди на света, NOT THE ROLLING STONES успешно участват в различни фестивали и свирят на частни партита и светски събития, както във всеки край на Великобритания , така и из цяла Европа. В списъкa им с песно може да чуете някои от най-известните парчета на Stones, като PAINT IT BLACK, HONKY TONK WOMEN, JUMPING JACK FLASH, GIMME SHELTER, 19th NERVOUS BREAKDOWN, SATISFACTION, SYMPATHY FOR THE DEVIL, WILD HORSES, а невероятната им прилика с оригинала като визия, глас, поведение и автентичен звук превръщат всяко едно тяхно участие в незабравимо музикално преживяване.
 
01.10.2015 – Rolling Stones трибют в Joy Station, София, ул. Академик Стефан Младенов №3
 

Свързани новини

Beatle да свири в албум на Stones!

05.12.2023

Рок легендите с изнендаваща колаборация

02.10.2023

Ще научим историята на Hackney Diamonds

18.09.2023

The Rolling Stones представиха "Angry"

08.09.2023

The Rolling Stones с новина

05.09.2023