Графа напълни зала в Лондон, готви концерт на 10 октомври у нас

Графа взриви пълната зала Scala в Лондон, където направи лайв специално за феновете си в Англия. Топ изпълнителят представи уникално шоу, заедно с музикантите Мирослав Иванов и Росен Ватев. 
 
Английската група World Soul Fusion подгря преди гвоздея на програмата и настрои хората за една наистина запомняща се вечер. Графа беше на сцената повече от час и половина, а екзалтираните фенове започнаха да пеят заедно с него още с началото на първата песен от програмата. Певецът изпълни най-големите си хитове, а след всяко следващо парче публиката ставаше все по-емоционална и по-шумна. Концертът завърши с четири биса. 
 
Клубните участия на Графа в България продължават, като в момента изпълнителят се подготвя за концерта си на сцената на Terminal 1. На същото място в началото на годината, той и музикантите Мирослав Иванов, Расен Ватев, Ивайло Звездомиров, Краси Тодоров, Борислав Бояджиев и LaTiDa направиха страхотно изпълнение в препълнения клуб, а този път в групата ще се включи и Венци Трифонов на духови инструменти. 
 
Вече текат дълги репетиции за концерта, който ще се състои на 10 октомври в Terminal 1. Билетите са в продажба в мрежата на Eventim и са ограничен брой.
 

Свързани новини

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024

Графа пуска големия си концерт на филм

09.02.2024

Графа отблизо

23.11.2023

Ново видео от Графа

19.10.2023

Звездата смая десетките хиляди фенове

02.10.2023