Мария Илиева е най-влиятелната жена в шоубизнесa за трета поредна година

Мария Илиева продължава да държи челно място при дамите в третата поредна класация на списание Forbes Bulgaria "Топ 70 на българските знаменитости”.
 
За трети път Forbes Bulgaria класира най-влиятелните българи, следвайки методологията на американското издание, по критерии успехи в областта, в която се изявяват; участие в проекти, различни от основната дейност – като благотворителност и други обществени каузи; честота на медийните изяви и активност в социалните мрежи.
 
След десетки участия през изминалата година, сред които голям концерт "Играя стилно” в София през март, 4 награди от BG Hip-Hop Awards, както и награда за Песен на годината, Мария Илиева завърши месец септември като хедлайнер на третия годишен фестивал на българското изкуство и култура в Лос Анджелис. Сред проектите ѝ бяха и участието ѝ в популярен ТВ сериал и озвучаването на главната героиня Радост в касовата анимация на Дисни/Пиксар "Отвътре навън”. Мария Илиева зарадва феновете си и с летен хит в дует с хип-хоп изпълнителя Атанас Колев – "Така да е”, а до края на годината обещава два солови сингъла - клубно парче и баладата "Нека вали”.
 
За трета година подред Мария Илиева е не само в топ 10 на най-влиятелните български знаменитости, но и е първата дама сред тях. "За мен е чест да бъда оценена толкова високо. Същевременно е отговорност и мотивация да продължавам да развивам идеите си и да вярвам в мечтите”, сподели певицата за приза си.

Свързани новини

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Миро и Мария Илиева с първи дует

24.11.2023

Певицата ще обиколи 13 български града

03.10.2023

Началото е на 2 октомври във Видин

12.07.2023

Мария Илиева представя "Любов"

02.03.2022