Любо Киров и Константин Цеков с нежна и чувствена балада (видео)

Любо Киров и Константин Цеков пуснаха първа съвместна песен! Парчето е композиция на Константин Цеков, който кани Любо да се включи с вокал и крайният резултат е "За нежност“ - деликатна балада с усещане за чиста любов.
 
Текстът на песента – дело на Живка Шопова - разказва за безсънието, неизречените думи и неосъществените желания, които остават след раздялата. Изчистеният и направен с много вкус аранжимент на Константин Цеков бързо предизвиква асоциации сред феновете със звученето на ФСБ. Към "За нежност“ вече има и заснет видеоклип на режисьора Васил Стефанов –  черно бял и допълващ семплата нежност на парчето. 
 
 
"За мен беше  чест да бъда поканен от Косьо за този проект“ – споделя Любо и признава "Нямаше как да откажа, но напрежението беше сериозно. Чак когато излязох от студиото, Косьо с типичното си чувство за хумор ми каза: "Ето бе, видя ли, че много хубаво го изпя! Какво толкова се притесняваше?”. 
 
Двамата се връхновяват за проекта в началото на годината, по време на първите репетиции с със супергрупата "Легендите“, с която на грандиозно национално турне изпълняват класически песни от четири десетилетия в българския рок заедно с Константин Марков и Стенли от Тангра, Данчо Караджов от Сигнал и Митко Кърнев от D2. 

Свързани новини

Любо Киров - "Още от теб"

11.06.2018

Любо Киров със златен албум

18.10.2017

Любо Киров с национално турне

28.06.2017

Любо Киров с нов клип към "Ти"

13.04.2017

Любо Киров представя Знам на турне

20.03.2017

Коментари