Hindi Zahra представи клипа към “Silence” (видео)

Песента “Silence” на пустинната принцеса Hindi Zahra поразява със своята красота. Написана и композирана от самата Hindi, тя е в духа на Homeland – преплитаща стилове и емоции. За нея, певицата се доверява на барабаниста Alberto Malo, пианиста Alexis Anerilles, Juan Manuel Fernandez Mendoza и Abdenour Djemaï на китари, Rhani Krija на перкусии, а за саксофонист избира Jocelyn Mienniel. Към нейния вълшебен глас се преплита този на Lucile Loison и всички заедно допринасят за цялостното приказно звучене на “Silence”.
 
 
Вторият студиен албум Homeland, който тя представи с концерта си у нас, е създаден в родината на Zahra и по-точно в Маракеш. Музиката в него е фюжън, с усещане за джаз, соул, фънк и рок. За града, в който се ражда албумът й, като художник тя споделя "Цветът му е охра и червено, с аромат на билки и песните на птици, които те будят сутрин!“
 
Пет години след знаковото парче "Beautiful Tango", Zahra търси открити пространства за създаването на Homeland, наслаждавайки се на родината си с гледките от планинските вериги на Мароко и шума на Атлантическия океан. Затова албумът й събира музиката на морето и планината, а в богатството от елементи винаги има нещо ново, което откриваш в песните й всеки път.
 
Албумът Homeland на Hindi Zahra ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини