Kwabs с официален клип към “Cheating On Me” (видео)

След като през септември Kwabs издаде дебютния си албум Love+War, роденият в Южен Лондон изпълнител с пълно име Kwabena Sarkodee Adjepong разкри новото видео към “Cheating On Me”. Новото парче има разпознаваемата изповедност и плътен глас на артиста – то ехти и пулсира едновременно с мощ и уязвимост.
 
Kwabs казва, че песента не е апел за опрощение, а по-скоро истинно твърдение: "Докато с Jimmy Napes писахме песента, той искаше да разкажем историята, че понякога, когато нараним хората, които обичаме, нараняваме и себе си – и така се роди “Cheating On Me”.” Видеото е режисирано от I Owe Youth и показва Kwabs, изпълняващ чувствената балада пред огледало, позволяващ на всяка дума да въздейства на слушателя. "Исках да направя еднокадрово видео, където всичко, което зрителят вижда е сцената пред него и остава заключен в този свят. Концепцията на видеото показва, че имам две страни… едната, която прави грешки, и другата, която трябва да се изправи пред случилото се – буквално отправяйки дълъг поглед към отражението в огледалото.” 
 
 
Роден в Bermondsey и отраснал в Camberwell, 25-годишният Kwabs извлича вдъхновение от заобикалящата го среда и от хората, с които работи (SOHN и Dave Okumu). Тази година изпълнителят се радва на много вълнуващи месеци – през септември издаде дебютния си студиен албум Love+War, беше включен в BBC Sound of 2015, а хитовият му сингъл “Walk” влезе в топ 5 в няколко европейски държави, стана платинен в Норвегия и златен в Германия (където стана номер едно и продаде над 300 000 копия), Швейцария, Австрия и Холандия.
 
Love + War - съдържание:
1. Love + War
2. Fight For Love
3. Walk
4. My Own
5. Look Over Your Shoulder
6. Perfect Ruin
7. Forgiven
8. Layback
9. Make You Mine
10. Father Figure
11. Wrong Or Right
12. Cheating On Me
 
Албумът Love + War на Kwabs е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Горещите премиери тази седмица

03.12.2021