Бандата на Теодор Койчинов COFEIN с Live Rock Show на 19 ноември

Няма две мнения, че с новата си песен "Тя е хубава” и присъединяването на Теодор Койчинов като вокал на групата, COFEIN правят сериозна заявка за присъствие на българската рок сцена. 
 
Мелодичната и запомняща се музика на песента "Тя е хубава” е дело на Цветан Карабов, а текстът е на Тони Караатанасов. Песента е написана преди време и е посветена на тогава бъдещата съпруга на Цветан Карабов. Филмовото настроение на "Тя е хубава” е уловено и доразвито от режисьора Георги Ставрев. 
 
 
Най-хубавото е, че музикантите от пловдивската банда подготвят концерт в София. На 19 ноември, в 22:00 ч. канят всички почитатели на рок музиката в Club Studio 5. Тогава за първи път COFEIN ще бъдат на сцената с новия си вокалист Теодор Койчинов, новия китарист Милен Димитров и ще изпълнят на живо новата си песен "Тя е хубава”. Ще има още авторска музика, както и кавъри на LINKIN PARK, KINGS OF LEON, AUDIOSLAVE, LIMP BIZKIT, BON JOVI. 
 
COFEIN са пловдивска рок група, отдадени на рок музиката. Началото на кариерата им започва през 2002 като клубна банда, свиреща кавъри. Съвсем скоро намират своя собствен стил за правене на авторска музика и успехите не закъсняват. Членовете на групата са Теодор Койчинов - вокали, Цветан Карабов - китари, Милен Димитров - китари, Атанас Атанасов - бас, Петър Марков - барабани. 

Свързани новини

Тео Койчинов събира Teophoria

24.04.2014