Justin Bieber не се оплаква от общественополезния труд

Justin Bieber си "изкарал страхотно“, докато вършил общественополезен труд, пише bgnes.com. 21-годишният поп певец беше осъден на 40-часа работа през 2014, след като замеряше дома на свой съсед в Калифорния с яйца. 
 
Bieber все пак се чувствал добре, докато помагал за изграждането на детска площадка. "Бях доста скрит. Обикновено те карат да работиш на улицата, но мен не ме караха. Боядисвах, слушах си музика и си изкарах страхотно,“ заяви Bieber. "Там имаше цели семейства и се срещнах с доста хора, които се радваха да ме видят. Почувствах се добре. Сякаш не бях наказан задето съм направил нещо глупаво.“ Въпреки това изпълнителят не смята провинението за нещо сериозно. "Мисля, че съм първия човек осъден заради провинение с яйца,“ шегува се Bieber. 
 
Изпълнителят обаче - който точно издаде албума си Purpose - смята, че "перфектният" му имидж като дете е довел до бунта, с който беше свързан и яйченият инцидент. "Всичко стана заради начина, по който беше продаван "имиджът Justin Bieber", казва той пред сп. "NME". "Аз бях тази целулоидна поп звезда, който беше толкова невероятен, сладък и без никакъв недостатък, с хубава коса и проклет публичен образ, който никой човек не би могъл да осъществи или издържи в реалността. Затова и когато всичко това се случи, хората си казаха "Дай да го разкъсаме на парчета"", допълва певецът.

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Джъстин Бийбър с ново видео

19.10.2021

Топ 10 на най-слушаните в Spotify

31.08.2021