Justin Bieber не се оплаква от общественополезния труд

Justin Bieber си "изкарал страхотно“, докато вършил общественополезен труд, пише bgnes.com. 21-годишният поп певец беше осъден на 40-часа работа през 2014, след като замеряше дома на свой съсед в Калифорния с яйца. 
 
Bieber все пак се чувствал добре, докато помагал за изграждането на детска площадка. "Бях доста скрит. Обикновено те карат да работиш на улицата, но мен не ме караха. Боядисвах, слушах си музика и си изкарах страхотно,“ заяви Bieber. "Там имаше цели семейства и се срещнах с доста хора, които се радваха да ме видят. Почувствах се добре. Сякаш не бях наказан задето съм направил нещо глупаво.“ Въпреки това изпълнителят не смята провинението за нещо сериозно. "Мисля, че съм първия човек осъден заради провинение с яйца,“ шегува се Bieber. 
 
Изпълнителят обаче - който точно издаде албума си Purpose - смята, че "перфектният" му имидж като дете е довел до бунта, с който беше свързан и яйченият инцидент. "Всичко стана заради начина, по който беше продаван "имиджът Justin Bieber", казва той пред сп. "NME". "Аз бях тази целулоидна поп звезда, който беше толкова невероятен, сладък и без никакъв недостатък, с хубава коса и проклет публичен образ, който никой човек не би могъл да осъществи или издържи в реалността. Затова и когато всичко това се случи, хората си казаха "Дай да го разкъсаме на парчета"", допълва певецът.

Свързани новини

Книгата за рекорди на Гинес за 2019

22.08.2018

Justin Bieber се сби на Coachella

16.04.2018

Съдят Justin Bieber за плагиатство

30.05.2016

Justin Bieber постигна нов рекорд

28.03.2016

Изгониха Bieber от забранени руините

11.01.2016

Коментари