Обратен ефект стават герои от сагата Star Wars

Момчетата от бандата ще изпълняват ролите на Дарт Вейдър, Йода и двама щурмоваци. Изглеждащи досущ като любимите образи от сагата "Междузвездни войни”, четиримата музиканти от Обратен ефект ще излязат на сцената и ще изсвирят хитовете си на 9.12. вечерта, в рок бар Rock IT. 
 
Поводът за атрактивната визия и странната хрумка е, че Обратен ефект ще са част от подгряващо рок шоу с вход свободен на дългоочакваната седма част от фантастичната сага "Междузвездни войни: Силата се пробужда”. Star Wars герои се очаква да бъдат забелязани и сред феновете. Най-атрактивните сред тях, както най-добрите имитатори на Чубака и на Арту-Диту, ще получат ценни сувенири, вдъхновени от фантастиката. Подарък ще има и за абсолютно всеки, който пристигне на партито с костюм или аксесоар на Star Wars. 
 
Специални изненади са подготвили и разпространителите на филма. Като ревностен фен на фантастиката, ще присъства актьорът Георги Низамов, който ще поздрави феновете с емблематичната си песен "Дарт Вейдър Йода Думаше”. В игралната зала на рок бара пък е подготвен специален кът, където ще се провежда уъркшоп по схватки с джедайски мечове. 

Свързани новини

Джулай: Стефан Вълдобрев и Обратен ефект

27.06.2018