Концертът на Al Bano и Romina Power в София е тази седмица

Al Bano и Romina не се славят като претенциозни изпълнители. Единственото изискване към организаторите на концерта им в България е било по време на престоя им в родината ни да им бъде предоставена високотехнологична лимузина, с която не само ще кръстосват София, но и ще могат да се подготвят за събитието с масаж и тренировка на тялото. Българската публика ще бъде една от малкото в света, които ще имат възможността да видят отново на живо най-успешния дует в историята на музиката на 16 декември в Арена Армеец.
 
Al Bano и Рoмина през цялото време ще могат да поддържат постоянна връзка с родните си фенове, благодарение на програмата за връзка между автомобила, която предлага възможности за бърз и надежден достъп до интернет от борда на автомобила. 
 
На 16 декември Al Bano и Romina Power ще се съберат отново за грандиозен BEST OF концерт в “Арена Армеец”. Специално за родната аудитория те отново ще излязат заедно на сцената, за да изпълнят най-големите си хитове на живо. Специални гости ще бъдат “Тоника СВ”.
 
Билетите за концерта в “Арена Армеец” са на цени от 40 до 120 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна.

Свързани новини

Ал Бано и Ромина Пауър все пак ще дойдат

31.03.2022

Концертът на Ал Бано и Пауър наближава

01.10.2021

Al Bano и Romina Power - през ноември

14.01.2021

Отлагат концерта на Al Bano и Romina

12.05.2020

Отлагат концерта на Al Bano и Romina

05.03.2020