Фондацията с нов амбициозен проект през април

Супергрупата Фондацията с Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански ще представи нов проект, заедно със Симфоничния оркестър на Българското национално радио, с диригент Григов Паликаров, съобщава bgnes.com. 
 
Бляскавото събитие ще се състои на 4 април 2016 в зала 1 на НДК, с начало 19.30ч., съобщиха организаторите. Билетитe вече са в продажба в мрежата на ticketportal.bg, Билетен център в НДК и Билетна каса на зала “Арена Армеец” на цена от 15 до 55 лв., според мястото в залата. От днес в продажба се пускат и ограничен брой “специални билети с подарък от Фондацията” - с цена 70 лв. Подаръкът ще бъде изненада за собственика на билета, която ще бъде “разкрита” по време на концерта на 4 април.
 
Музикантите от Фондацията споделиха, че вече са в етап на трескава подготовка за концерта в НДК, а общите им репетиции със Симфоничния оркестър на БНР са много вълнуващи. На 4 април 2016 ще станем свидетели на поредния приказен спектакъл, поднесен от Фондацията, а освен прекрасни песни, любими на повече от три поколения българи, групата е подготвила и друга приятна изненада за феновете си. Всеки, който бъде на концерта в зала 1, ще може да го слуша отново, веднага след приключването му /още в колата си или в къщи/. 
 
Музикантите планират да гостуват с проекта и в други градове на страната. След три напълно разпродадени концерта на Фондацията у нас (един от които в зала “Арена Армеец”), две мащабни турнета в САЩ и Канада и голямо турне в Европа, групата отново се стяга за дълъг път. През февруари и март Фондацията ще изнесе десетки концерти в далечна Австралия и Нова Зеландия.

Свързани новини

Празнуваме юбилей!

05.01.2024

Супергрупата с концерт в НДК

02.02.2022

Славин Славчев подгрява за "Фондацията“

26.11.2015

"Чикаго" в студиото на Ива

29.04.2013