Zayn Malik предпочита да излиза с известни жени

Zayn Malik разтрогна годежа си с певицата от Little Mix Perrie Edwards миналата година, само месеци, след като напусна One Direction, а сега излиза с модела Gigi Hadid, припомня Сontactmusic.
 
Zayn (23) все още не е коментирал официално новата си връзка, но по време на интервю пред британското сп. "Culture" сподели откровено, че предпочита да излиза с известни жени. Според него това прави една връзка много по-лесна, защото може да пропусне "фазата с обясненията" и защото се опасява, че животът под непрекъснатото наблюдение на медиите може да е "объркващ" за момиче, което не е свикнало с подобно внимание.
 
"Няма го и проблема с доверието, когато излизаш с известна жена. Не си мислиш "тя дали няма да ме снима сега в тоалетната?", обяснява той. "Просто такъв е животът. Ситуацията ми е такава, че съм около определен тип хора, разбирате ли? И за щастие имам възможност да говоря с тези хора. Много от тях са привлекателни известни момичета."
 
Името на Zayn се свързва с Gigi от миналата година и двамата са засичани заедно при многобройни случаи - включително на съвместни снимки в социалните медии, но все още не са коментирали официално връзката си. Gigi има опит не просто в срещите с известни мъже, но и с известни певци. Преди това излизаше с друга голяма поп звезда - Joe Jonas, но техният колеблив роман приключи завинаги през ноември 2015.

Свързани новини

Бъбреци мъчат звездата

28.08.2023

Луи Томлинсън за първи път у нас

14.10.2022

Познаваш ли Zayn Malik?

22.01.2021

One Direction отбелязаха своя юбилей

28.07.2020

Zayn Malik ще става баща

29.04.2020